PACAP is hét platform voor lange termijn onderzoek

naar de behandeling en (patiënt gerapporteerde)
uitkomsten van alvleesklierkanker

48

deelnemende
centra

4346

patiënten in
PACAP PROMs

5998

patiënten in
PACAP cohort

Terug naar het overzicht

Vacature: arts-onderzoeker PACAP

Wij zijn op zoek naar een nieuwe arts-onderzoeker voor de coördinatie van PACAP! De arts-onderzoeker is direct betrokken bij de coördinatie en doorontwikkeling van PACAP en verschillende (wetenschappelijke) activiteiten van de DPCG. Hij/zij is trekker van een landelijke gerandomiseerde trial waarin 'best practices' uit de richtlijn pancreascarcinoom en geïdentificeerd uit PACAP worden geïmplementeerd. Analyse en interpretatie van data, statistische bewerking van gegevens en publicatie van de resultaten in wetenschappelijke tijdschriften behoren ook tot de bezigheden. Het werk is discipline overstijgend en omvat chirurgie, medische oncologie, radiotherapie, maag-darm-leverziekten, pathologie en radiologie.

De arts-onderzoeker zal werkzaam zijn in het AMC in Amsterdam en in het EMC in Rotterdam, maar vooral nauw samenwerken met alle participerende centra. Kent u een enthousiaste, communicatief sterke, (bijna) arts/ANIOS die geïnteresseerd is in deze onderzoek plek? We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn beschikbaar is. Klinische en/of wetenschappelijk ervaring is een pré.

Meer informatie, en de link voor het indienen van motivatiebrief en CV (vóór 27 februari 2017) is hier te vinden: https://werkenbijamc.nl/vacatures/arts-onderzoeker-pacap/

 

Terug naar het overzicht